Lytt til vår podkast

Israel Nexts egen podkast gir deg det du behøver for et inspirert og troverdig Israelengasjement.

Gjennom samtaler, undervisning, og intervjuer tar vi opp temaer som historie, kultur, politikk, samfunn, religion, arkeologi, daglig liv og mer. Kort sagt, alt fra Abraham til Netanyahu, fra steiner til nanotek.

I hver episode:

  • «Inside Out» gir deg de siste nyhetene slik de blir forstått i Israel samt verktøy til å forstå dem.
  • «Zoom Out» gir deg temaene som media snakker om i fragmenter og setter dem i sin sammenheng.
  • «Kalenderen» lar deg få følge israelerne i deres religiøse og nasjonale høytider og minnedager.
  • «Dagens vers» ser til at alt annet baseres på trygg grunn; Bibelen.

Alt dette krydres med personlige erfaringer, historier og visdom samlet på seg av våre podkast-verter som har bodd og studert i Israel i årevis og fortsetter å tilbringe masse tid der.

Du finner oss på Spotify, Apple Podcast (iTunes) og en rekke andre podkast-apper og websider.

Folket som overlevde (Svensk/Norsk)

Ett folk med tvåtusenåriga anor ställs inför sin hittills största kris när själva symbolen för deras identitet förstörs i lågor. De obarmhärtiga romarna sveper över landet för att en gång för alla kväva detta upproriska folk och det kunde knappast slutat någon annanstans än i Jerusalem. Från den vandrande araméen Abraham till prinsen av Egypten via herdepojken David, förskingring i Babylon och ett återuppbyggt tempel. Från främmande härskarmakter överlistade av hjältemodiga präster, osannolika ledare som trotsar alla odds fram till inbördes stridigheter som på nytt leder till ockupation med en ständig längtan och iver efter självständighet och bön att Messias ska komma för att upprätta riket. Detta är början på vår berättelse men det borde varit slutet för folket.

Du finner oss på TBN Nordic (Video), Spotify, Apple Podcast (iTunes) og en rekke andre podkast-apper og websider.